GELLIFY _ HUB

The merge of physical and digital space in the “Phygital Hub”

We are at the dawn of an era in which human-machine interactions will increasingly be a fundamental part of our lives and in which digital experience will be a continuation of the physical one and vice versa. Therefore, we designed the Phygital Hub, a permanent laboratory of Industry 4.0 innovation, where people immerse themselves in creating new technological solutions. This place’s strength is that it was thought not only as a show-room but as a multifunctional space, for workshops, technology tours, brainstorming: a place to facilitate innovation. For this hub, we followed the customer from the concept to the realization, designing customized elements such as the metal cage, the galvanized tubular scaffolding and the terrace made of multilayer Chilean pine.