JUUL LABS

The balance between past and future

The challenge for Juul Labs was to find the right balance between the needs of a fast-growing start-up, with the history of the increasingly cosmopolitan Milan. This blend generated a space that reduces time distances by combining warm boiserie, a memory of the city at the beginning of the last century, with brass aluminium walls, a hushed symbol of the client’s famous product, and that hunger for the future that both Milan and Juul share. An old industrial building in the heart of Milan is the place where this marriage happened. All the spaces, from the terrace to the basement, are open and characterized by the brass colour and metal furnishings, all define this office like a place in perfect balance between past and future. The layout develops on the four floors giving a lot of space to social areas for informal meetings, events and moments of collaboration and enhancing the culture of the young start-up from San Francisco.

Find the project on Archello. -> https://archello.com/project/juul-hq