THALES ALENIA SPACE 

An office space travel…

The challenge for Thales was to adjust its spaces to new ways of working, more flexible and suitable for the project team of a rapidly growing company. The layout was previously characterized by long central corridors and closed offices. Now, it is an open and bright environment, where great care has been given to the well-being of employees. Access to natural light, attention to acoustics and the variety of spaces make the new offices of Thales in Rome a successful case to replicate for the whole company. The plants, the use of natural materials and a palette of colours, that partially refer to the logo of the company, make the office spaces of Thales a pleasant place to work. For this project, Workitect worked in partnership with Evospace, who provided all the furniture.